Директният маркетинг - магия за СПА услугите

СПА услугите се нуждаят от стратегическо и проактивно изработени маркетингови програми. СПА клиентът не идва магически седем дни в седмицата при вас. Трябва да се започне с изграждане и обогатяване на база данни с нови клиенти постоянно. Независимо дали сте познати с терапевтичния масаж, поддръжката на кожата, ароматерапията или лицевите процедури, винаги се намира нова услуга, която бихте промотирали. Още повече, ако предлагате традиционни услуги е дори по-наложително да си създадете постоянна клиентела. Не е само един правилният начин за маркетиране на Вашия СПА център, но е само един грешният начин – да не правите нищо. Тук наистина няма никаква магия, но магията може да стане с динамична маркетингова програма, която създава нови клиенти, докато запазва настоящите.

    С толкова много и различни предложения за грижа за красотата и също толкова разнообразни канали за реклама, direct mail маркетинга е един от най-успешните варианти за собствениците на СПА бизнес.

    Рекламата е дългосрочна и съществено важна инвестиция за маркетинг на Вашия СПА бизнес. Отделете достатъчно време да инвестирате в най-добрите варианти, за да могат рекламната, маркетинговата и програмата за връзки с обществеността да работят най-добре за Вас. Всички знаем, че професионалната грижа за красотата е визуално изкуство и цветността на direct mail маркетинга предлага възможност визуално да покажем нашите комепетентни послания. Ние знаем, че direct mail Ви дава една от най-уникалните възможности с най-ефективните и измерими рекламни резултати. Direct mail ще създаде продажби с позитивен и качествен имидж, докато развива бранда в обществото.

     Вестникът и радиото рядко са предпочитани варианти за реклама на СПА услуги. Телевизията работи, но е твърде скъп и нетаргетиран канал. Специализираните списания и direct mail са най-добрите сред рекламните и маркетинговите възможности познати ни днес. Повечето клиенти биха изминали до 7 километра от дома до Вашия център. Това значи, че таргетиран маркетинг в съседство е най-добрата стратегия.

    СПА Маркетинг Календари! Започнете да развивате актуален СПА Маркетинг Календар, който промотира всички Ваши категории услуги. Ако разработвате и реализирате кампании с direct mail, с пощенски картички, с флаери ще трябва да сте подготвени с двумесечни и четиримесечни програми за директен маркетинг. Празниците, на които традиционно се раздават подаръци (деня на майката, Св. Валентин, Нова Година) трябва да бъдат планирани по-рано.
    Стратегически проучвайте своите силни и слаби сезони на продажби. Включете в календара си всичките Ви услуги, които предлагате през годината като ги промотирате в момента в който клиентите ви биха имали най-голяма полза от тях. Също така бихте могли да се възползвате от най-силния си сезон като добавите допълнителна direct mail кампания. Често ще можете да обърнете традиционно слаби месеци като юли, август, октомври и януари в по-силни чрез предварително планиране на подкрепа с реклама.

     Използвайте цветни фотографии и вдъхновяващи СПА илюстрации! Ще Ви бъде необходимо да визуализирате ясното си послание, докато каните клиентите си да се отпуснат и релаксират във Вашия СПА център. Хората, които преглеждат реклами, винаги търсят възхитителни, различни и уникални фотографии, послания, предложения и лога. Днешните СПА потенциални клиенти са изключително визуално орентиращи се потребители. Видяното е повярвано и снимката все още струва повече от 1000 думи. Ако нямате снимки, винаги можете да се обърнете към професионален фотограф или да поискате от производителите на някои от продуктите ви. Някои производители дори са отворени към кооперирани рекламни кампании.
     Уверете се, че винаги представяте правилното послание с вашите снимки. Ако искате да впечатлите нови клиенти, лицевите и масажните процедури са най-добрият вариант. Ако, обаче искате да представите няколко услуги в една direct mail реклама, колажът е вашият най-подходящ избор. Две, три или повече снимки с една по-голяма представяща масаж и по-малки като грижа за лицето, ръцете, и тялото са един от вариантите за колаж.
Съвместимостта е критично важна! Ефективната direct mail рекламна и маркетинг кампания трябва да  бъде активна през цялата година. Създайте снимка, лого и послание, представящи вашия СПА бизнес, които да се използват във всички кампании през годината.

     Празнувай креативността! Умната СПА маркетинг кампания използва атрактивни послания и снимки. Те целят да предизвикат моментна реакция. Внимавайте! Не ставайте толкова симпатични и умни на вашите потенциални клиенти, че те да не могат да разберат какво им предлагате във вашия център.
Промотирайте специални и стандартни оферти! Трябва да обмислите промотиране на повечето ви услуги на реалната им цена. Няма нищо грешно в този маркетинг подход. Независимо дали използвате отстъпки или не, обаче, предлагайте специфични услуги и цени. Ако оферирате специални услуги и сезонни промоции, направете своите direct mail купони колкото е възможно по-ценни , за да предизвикат магическа възвръщаемост. Дизайнът на рекламното послание ще е по-атрактивен с използване на суми, вместо проценти, а дизайнът на офертата – ако прилича повече на мини сертификат, вместо купон.

      •    Шведски масаж един час – 00лв.
      •    Ароматерапия Лицева процедура – 00лв.

    Безплатното е невероятно! Предложете безплатен подарък с услугата. Безплатното ще помогне да се убеди клиента да използва нови услуги, така като и да се стимулира потенциалния клиент да опита за първи път.

      •    Купете си ваучер за 100лв. – вземете подарък 20лв. ваучер безплатно
      •    Карта „Уикенд подарък на красотата” за 200лв., включващ безплатна кутия с шоколади.
      •    Карта „Годината на красотата” за 1000лв. с бонус 200лв. СПА  продукти за грижа за кожата

     Промотирайте ваучери за подаръци!
Маркетингът с ваучери за подаръци е един от най-добрите методи за маркетинг на СПА услуги. Подгответе се агресивно да промотирате подаръци за красота и ваучери за дни на красотата и пакети. Ваучерите могат да са Вашата най-добра програма за клиентска лоялност. Можете да предлагате карти и ваучери през цялата година, особено с наближаващи празници.
Специалитети за нови клиенти! Много собственици на СПА центрове искат да предпазят своите регулярни клиенти. Те се страхуват да не ги обидят като предлагат специални оферти за нови клиенти. Трябва да предлагате специалитети и за двете групи. Някои специални оферти са подходящи за всеки, докато един ваучер, например би могъл да се предвиди само за изпробващи някоя от услугите новатори и то подкрепен със силен представителен подарък или отстъпка. Не се страхувайте да ги смесвате.


      Най-добрите варианти за повишаване на ефективността!
Независимо от услугите, които предлагате, Вие се нуждаете от маркетинг и реклама, които да Ви помогнат да изградите професионален имидж и репутация. Direct mail е перфектният ресурс за всякакъв вид повишаване на продажбите на СПА услугите. Снимките, илюстрациите, офертите, които се представят, могат да направят всеки СПА център да изглежда елегантно и атрактивно. Докато се опитвате да образовате потенциалните и настоящите си клиенти в предимствата на вашите услуги, не намалявайте усилията си за подготвяне на direct mail като евтини снимки, лошо послание, бавна доставка и др. Независимо дали използвате специализирани списания, соло direct mail, direct mail пощенски картички, коопериран direct mail или комбинация от медия канали, Вие можете да ги съчетаете така, че да повишат ефективността. Ако използвате правилните ресурси, те наистина няма да се възприемат като спам.
      Независимо каква форма на радио, телевизия, вестник, списание, интернет или direct mail планирате да използвате, първо попитайте своя рекламен специалист за примери какво работи добре за този или други подобни бизнеси. Възползвайте се от техния опит експертна оценка и познания.

      Направете желанията реалност! Твърде често собствениците на СПА бизнес навеждат носове , когато стане дума за direct mail, купони, подаръци, а в същото време се чудят: „Как да си намеря още клиенти?”. Много собственици на такъв бизнес мечтаят, че техните специални СПА, уелнес или услуги за грижа за красотата не са толкова чак толкова непознати в района. Много клиенти мечтаят за този специален масаж или за подарък - ваучер за лицеви процедури. Direct mail ефективно припокрива вашите СПА услуги с техните желания и потребности. Direct mail остава един от най-добрите начини да изградите репутация, изпратите посланието си навън и създадете нова, магическа връзка с вашите клиенти.

Новости строительного мира тут

Новости строительного мира тут npbau.ru

Новости народной медицины здесь

Новости народной медицины здесь medata.org

Последние новости андроид здесь

Последние новости андроид здесь hi-android.net

Последние женские секретики здесь

Последние женские секретики здесь www.foto-volos.ru

Последние модные стрижки здесь

Последние модные стрижки здесь chyolka.ru

Новости кулинарного мира тут

Новости кулинарного мира тут fitelife.ru

Последние строительные советы здесь

Последние строительные советы здесь 495realty.ru

Последние компьютерные новости здесь

Последние компьютерные новости здесь devays.ru

Самые свежие женские новости тут

Самые свежие женские новости тут babybynature.ru

Новости хай тек здесь

Новости хай тек здесь 1st-digital.ru

Отличные строительные советы здесь

Отличные строительные советы здесь akvakraska.ru

Последние новости шопинга здесь

Последние новости шопинга здесь tvoirazmer.ru

Отличный строительный портал здесь

Отличный строительный портал здесь vystroim.com

Новости туризма тут

Новости туризма тут zimnij-turizm.ru

Последние новости мира тут

Последние новости мира тут novorossia-news.com

Последние женские новости здесь

Последние женские новости здесь logwoman.ru

Последние мировые новости здесь

Последние мировые новости здесь www.planetoday.ru

Новости компьютерного мира тут

Новости компьютерного мира тут www.hardexpert.net

Последние автомобильные новости здесь

Последние автомобильные новости здесь autoisauto.ru

Популярные женские новости тут

Популярные женские новости тут laform.ru

Последние новости Армении здесь

Последние новости Армении здесь lratvakan.com

Женские новости тут

Женские новости тут delodom.com

Последние новости здесь

Последние новости здесь [url=http://mybiysk.ru/]mybiysk.ru[/url]

Последние новости строительства здесь

Последние новости строительства здесь distroy.ru

Новости медицины тут

Новости медицины тут griskomed.ru

Модные женские советы здесь

Модные женские советы здесь dicask.ru

sildenafil generico cinfa

viagra where to buy
legit place buy viagra online
300 mg dose viagra
can you get trouble buying viagra online

pillola rossa viagra

has anyone ever bought viagra online
can you buy viagra tenerife
buy cialis pills online
can i take 2 100mg viagra
acquisto cialis generico online
cheapest real viagra

Свежие кулинарные рецепты тут

Свежие кулинарные рецепты тут cakeblog.su

do keep getting viagra emails

womens viagra for sale uk
is it difficult to get a prescription for viagra
acquisto online viagra
generic viagra cialis and levitra

sildenafil citrate 100mg online

buy viagra over the counter in uk
cialis 10 mg use
generic levitra overnight delivery
walgreens viagra prices
cialis pill dosage
venta online viagra

Последние андроид новости здесь

Последние андроид новости здесь androidusers.ru

can you buy viagra in germany over the counter

viagra sale auckland
get viagra cialis
para comprar viagra se necesita receta medica
sildenafil online no prescription

can buy viagra over counter malaysia

order viagra sample
buy cheapest viagra
sildenafil citrato generico
what is the generic form of viagra

efectos secundarios sildenafil 50 mg

is it illegal to buy viagra from craigslist
buy generic viagra fast shipping
viagra prices at pharmacies
buying viagra in kuala lumpur

cut viagra pills half

best way get viagra online
viagra jelly sale
200 mg sildenafil citrate
natural viagra for sale

viagra medicine price

generico viagra drogaria pacheco
has price viagra gone up so much
prices levitra vs viagra
where can i buy viagra online

viagra 50mg versus 100 mg

generic viagra discussion forum
sildenafil 50 mg se toma
leadmedic online pharmacy generic viagra cialis
nome do generico do viagra

cheapest generic viagra online

cialis generico online forum
generic viagra with generic priligy
cialis 10mg filmtabletten preis
cialis gel online uk
viagra generico laboratorio
cialis generika kaufen vorkasse

best prices on viagra 100mg

prijs viagra 100mg
viagra online yahoo
viagra order online no prescription
como se toma el sildenafil 50 mg

Последние строительные новости здесь

Последние строительные новости здесь vipvozduh.ru

how to get viagra prescription yahoo

what do i say to a doctor to get viagra
levitra generico vardenafil
price comparison levitra cialis viagra
best site buy kamagra
tadalafil wholesale
generic alternative to viagra

ja tem viagra generico

how to get cialis without prescriptions
viagra without a doctor prescription
cheap kamagra pills uk
levitra sale walmart
viagra pills
sildenafil viagra 100mg

Что нравится и не нравится женщинам в мужчинах

У каждой женщины свой идеал мужчины. И все .же этот идеал женщины наделяют примерно одними и теми же неоспоримыми достоинствами. Все женщины хотят, чтобы избранник был настоящим мужчиной. Читайте об этом подробнее на сайте xozyaika.com

viagra canada cheap

are there any over the counter pills like viagra
can you get viagra from tesco
what is the difference between viagra 50 mg and 100 mg
2010 viagra sales

viagra online 25 mg

which pill is better viagra cialis or levitra
viagra pills
buy kamagra online thailand
farmacia online cialis generico
viagra without a doctor prescription
sex and the city the man the myth the viagra watch online

20mg viagra

viagra online kaufen deutschland
generic viagra pay paypal
safe take 50mg viagra
get up without viagra

viagra may help children with rare blood pressure disorder

pfizer viagra cheap
comprar viagra farmacia online
generic viagra for free
how to get my doctor to prescribe viagra

get free sample of viagra

size pills does viagra come
viagra
get online cialis prescription
viagra sale beijing
viagra pills
how to buy cialis in philippines

viagra on sale in usa

50 mg viagra vs 100mg
buying viagra in vegas
cialis and viagra online
where can i buy viagra or cialis