Потребителски акаунт

Регистрацията Ви в сайта на Via Post е успешен избор, който ще ви осигури 5 уникални ползи. Като регистриран потребител, Вие:

  1. Ще получавате редовно нашите БЕЗПЛАТНИ ИДЕИ за Direct Mail, Door Drop и Fulfilment с периодичния ни бинформационен бюлетин Via e-Post.
  2. Ще държите под око ViaPost.bg за за новата ни уникална мониторинг услуга, която ще ви държи в течение с това КОЙ, КАКВО, КОГА, КОЛКО ЧЕСТО И КАК разпраща във вид на Direct Mail или Door Drop.
  3. Ще участвате заедно с други професионалисти в маркетинга във общ форум за директен маркетинг като коментирате статиите, гласувате и получавате резултатите от анкетите.
  4. Ще получавате редовно нашия печатен информационен бюлетин Via Post Letter, който ще излиза на всеки два месеца. Моля, попълнете и адреса за доставка
  5. Стойте в крак с нашите внезапни "промоции от последния час", които ще ви гарантират големи отстъпки. Както знаете при разпространението на рекламни материали (адресно или безадресно) често комбинирането на няколко разноса за повече от един клиент, реализира кооперирани икономии. Те ни дават основание да ви подарим тези икономии във вид на отстъпки в големи размери. Затова, не пропускайте възможността да реализирате ефективни кампании чрез "промоции от последния час".

Вашата регистрация ще Ви се изплати!  Направете го сега, ще Ви отнеме само 2 минути.

Информация за акаунта
Интервалите са разрешени; Препинателните знаци, не са разрешени, с изключение на точка, тире и долна черта.
Валиден e-mail адрес. Всички съобщения от системата ще бъдат изпращани на този адрес. Този e-mail няма да бъде публично показван и ще бъде използван само ако желаете да получите нова парола или пожелаете да получавате определени новини или известия по e-mail.
Напишете парола за новия акаунт и в двете полета.
Вашите данни
Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Фирмата или организацията към която работите. Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Вашият или на вашата фирма уебсайт. Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Улицата, на която се води вашия адрес заедно с номера, блока и входа. Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Апартамент, офис, или друга конкретизираща информация. Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Отметнете, ако това е служебният Ви адрес, иначе оставете празно. Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Квартал, махала, район в които се намира Вашият адрес. Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Вашият мобилен номер няма да се показва на потребителите. Той ще е полезен, ако Вие предпочитате този номер да бъде използван за контакт с Вас. Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Към кои от следните дейности проявявате интерес?
Директна реклама с писма, пощенска услуга по доставяне на рекламни писма, окомплектоване и персонализиране на писма... Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Безадресно разпространение на брошури, листовки, каталози, мостри и други рекламни материали. Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Вие продавате дистанционно, независимо дали е каталожна търговия, чрез телевизионен или телефонен маркетинг - Вашите колети трябва да бъдат подготвени за изпращане, а всяка поръчка и плащане проследени внимателно. Тази логистика се нарича продуктов фулфилмънт. Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Вашите промоции се нуждаят от мениджмънт. Когато това е свързано с обработка на списъци с кандидати и печеливши, с проверки и проследяване и с изпращане на награди до всеки получател, това се нарича продуктов фулфилмънт. Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Вашият маркетинг търси силния ефект на пощенските картички. Един от същевременно най-ефективните и най-евтините начини за осъществяване рекламни кампании с незабавен резултат. Маркетингът с адресирани пощенски картички е изключително популярно средство за директен маркетинг. Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Вложки. Това са рекламни материали, разпространявани съпътстващо с други продукти или рекламни средства, заедно с писма, вестници, списания, доставки по каталожна търговия, продукти продавани в магазини и пр. Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Експресни доставки на леки пратки вътре в града, т.нар. месинджър куриерски услуги. Доставки в рамките да деня, до няколко часа и от днес до утре. Доставяне на покани, инкасиране на малки суми, връчване на съобщения, лични доставки и услуги от дистанция. Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Други куриерски услуги или друг интерес, различен от изброеното. Можете да посочите конкретно какво още ви интересува и защо се регистрирате в сайта на Via Post. Можете да опишете Вашите виждания в най-общ план. Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Отбележете, само ако не искате Via Post да влиза в контакт с Вас:
Понякога Via Post ще изпраща до Вас реални писма или печатен информационен бюлетин. Кликнете, само ако не искате да ги получавате. Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Тази комуникация чрез email-и ще е различна от електронния бюлетин Via e-Post, от който отделно можете да се отпишете. Email-и ще бъдат използвани и в други редки случаи, свързани с дейността на сайта и Via Post. Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Кликнете само, ако не искате телефонни оператори от Via Post да Ви търсят по въпроси свързани с дейността на фирмата или Вашата регистрация. Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Ако сте ни предоставили мобилен номер, но не искате да получавате кратки съобщения относно Вашата регистрация или дейността на Via Post, можете да се отпишете като кликнете тук. Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Ако сте посочили мобилен телефонен номер, но не желаете да получавате обаждания на него, свързани с регистрацията ви в сайта на Via Post, или дейността й, само тогава кликнете тук. Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
CAPTCHA
Този въпрос Ви се задава, за да се провери дали сте истински човек, посещаващ сайта, за да предпазим автоматизирани спам регистрации..
4 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.